De header van dutchstormdesign.nl

Naar de webshop

webshopdutchstormdesign.nl

Geometrische dieren van DUTCHSTORMDESIGN

Geometrische dieren van Dutchstormdesign zijn een echte eye catcher in ieder interieur, bovendien kun je ze in elke ruimte ophangen. Maak kennis met onze unieke designs, volledig uit eigen ontwerp en productie. Geometrische dieren laten zich prima combineren met vrijwel ieder interieur. Het object brengt warmte, terwijl de belijning perfect aansluit bij strakke, sobere of vintage meubels. In een meer landelijke setting brengen geometrische vormen met dieren de natuur nog dichterbij.

 

 

Geometrische dieren in je woning of kantoor

 

Geometrische dieren zijn geschikt als blikvanger op elke wand. Op een wand in een opvallende kleur of op een effen muur; een geometrisch dier staat overal goed. Ze brengen een bepaalde sfeer, uitstraling eenheid en rust. Ook in de slaapkamer, de kinderkamer of op kantoor zijn geometrische vormen op hun plek: ze zorgen voor een ruimtelijk effect. Hang jouw favoriete dier als inspirerend element aan de muur. Waar je ze ook hangt: ze vormen een opvallende maar ook rustige wanddecoratie.

 

Geometrische dieren

 

Ben je op zoek naar een speelse, maar toch neutrale inrichting voor je woning of kantoor? Met geometrische houten decoratie in de vorm van dieren haal je buiten naar binnen en kun je iedere ruimte letterlijk een eigen gezicht geven. In je woning, op kantoor of in een praktijkruimte zijn geometrische vormen makkelijk toepasbaar en geven de ruimte meteen een bepaalde uitstraling.

Geometrische dieren als geschenk

Zoek je een opvallend geschenk voor iemand, zomaar of voor een speciale gelegenheid? Honden-, paarden-, vogel- of kattenliefhebbers zien graag hun favoriete dier aan de muur. Een reiziger doe je een groot plezier met een bepaalde diersoort die hij/zij tijdens het reizen is tegenkomen. Bekijk rustig alle verschillende vormen op de website van Dutchstormdesign en vind de vorm die perfect bij de ontvanger past.

Staat uw favoriete vorm niet in de webshop.

 

Via het contact formulier vraagt u vrijblijvend uw favoriete vorm aan.

Wij zetten het dan binnen een werkdag op de site webshopdutchstormdesign.nl

 

Hoge kwaliteit hout

 

 

Veelal wordt er voor de productie van deze wanddecoratie gebruikgemaakt van goedkopere houtsoorten, zoals populier of een triplex materiaal. Dit houten materiaal heeft vaak holle naden in het hout, waardoor het resultaat minder mooi is. Hardhout is op zich hout van hoge kwaliteit, maar tegelijkertijd ook minder soepel. Een geometrische vorm van minder geschikt materiaal is kwetsbaar.  Dutchstormdesign gebruikt voor alle geometrische dieren 8 mm Russisch berkenhout. Russisch berkenhout is van nature een zeer uniforme houtsoort, die zich makkelijk laat verlijmen en buigen. Dit materiaal is bij uitstek geschikt voor de flexibele en sterke constructies van onze geometrische (dieren)vormen.

dutchstormdesign laser gesneden geometrische bull
dutchstormdesign laser gesneden geometrische meeuw
dutchstormdesign lasergesneden geometrische stier
dutchstormdesign laser gesneden geometrische kat

©Dutchstormdesign.nl ----- ©webshopdutchstormdesign.nl-----dutchstormdesign@gmail.com

Dutchstormdesign  | Borculoseweg 99 | 7161GV Neede